Първа дебютна победа у дома с момичета от школата ни!

23.01.2021

Волейболистките на "Берое" (Стара Загора) победиха като домакини "Перун" (Варна) с 3:0 (25:13, 25:14, 25:17) в мач от седми кръг на женското първенство „Демакс лига“. С това старозагорки отбелязаха трета победа, като с две загуби и 10 точки заемат трето място във временното класиране. Домакините нямаха проблеми за крайния успех, а мачът премина без интрига. И в трите гейма беройки имаха водеща роля, като спечелиха за около 70 минути игра.

След двата поредни успеха от щаба в спортна зала "Иван Вазов" анализираха мачовете до сега.

"Играем стегнато и дисциплинирано, грешките ни са "на прага" на минимума. Началният удар, изпълнен тактически правилно и силната игра на блок водят до заслужени победи", според старши-треньора Диян Боюклиев.

"Играхме със Станислава Хубенова, Мирослава Костова и Мария Димитрова от школата на Стара Загора. Доволни сме, това е нашата игра, момичетата и щабът са едно цяло. В такива мачове може да изчистваме своите грешки", сподели Стефан Стефанов- помощник-треньор на "зелено-белите" от Областния град.

Във връзка с предстоящото участие на ВК "Марица" (Пловдив) в Шампионската лига и с оглед епидемиологичната обстановка, възникнала в Полша, и изискванията, свързани с провеждането на турнира от Шампионската лига, ръководството на НВЛ отлага  мача от шампионата на Демакс лигата "Марица" - "Берое", насрочен за 26.01.

 

 Предстоят по програма два мача в зала "Иван Вазов" в града ни. На 30.01./ събота / от 17:00 часа приемаме другия тим от Варна, новака и приятна изненада  "Варна ДКС". На 3 февруари от 16 часа сме домакини на столичния "Локомотив 1929". 

 

Коментари

© 2021 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени