Момичета U13 завършиха трети на финалния турнир в Етрополе

08.10.2020

Малшанс попречи на съставът ни да продължи към Суперфинала за тази възрастова група, който ще определи медалистите при 13-годишните състезателки. На турнира за отбори от група Б в град Етрополе отборът ни завърши на трето място след постигнати две победи и три загуби в тридневната надпревара. Заслужено към финалния рунд продължават по-опитните състави на "Марица" и ВАСК. Треньорите на отбора дадоха шанс на всички състезателки да се докоснат до играта във финалната фаза. С това участието на тази възраст от шампионата приключи за спортно-състезателната 2019/2020 година.

Браво на момичетата за постигнатото през сезона! Гледаме надпред към новото първенство и следващите мачове, в които ще трупаме заедно самочувствие и опит!

Следващият старт за състезателките от школата на "Берое" е още тази събота. През почивните дни Казанлък е домакин на финалните мачове за девойки младша възраст. До тях стигнаха и съставите на домакините от зала "Багира", "Раковски" Димитровград, "Арда" Кърджали, "Загорец" Нова Загора и "Дея" Бургас.

Снимки от срещата

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени