На добър час, Радостче! Ще липсваш!

10.05.2020

Волейболистката на "Берое" (Стара Загора) Радостина Маринова ще продължи кариерата си във Франция за новия сезон 2020/2021.

22-годишната състезателка и националка на България, която играе на поста диагонал, ще облече екипа на "Еврьо Волейбол", който се подвизава в дивизия Елит.

„Да бъда част от френския "Еврьо" е една страхотна възможност за напредък и израстване в професионалната ми кариера. Щастлива съм, че ще работя със страхотен екип от състезателки и треньорски щаб. Моите цели? Да дам най-доброто от себе си и да помогна на клуба да постигне основната си цел - изкачване в първа дивизия на френското първенство - ЛИГ АФ. Развълнувана съм, че ще бъда част от семейството на "Еврьо". Да отбележа чудесен и успешен сезон би ме изпълнило с голямо щастие. Нямам търпение да се срещна със съотборничките и треньорите“, завършва Радостина Маринова.

185-ет сантиметровата талантлива състезателка бе в "Марица"/Пловдив/, "Казанлък Волей-Багира" и в Калифорния-САЩ-Университетски тим- "Long Beach", преди "зелено-белите" в областна Стара Загора.

Екипът ни ти желае на добър път! Ще ни липсва твоят талант и душа за тима, себераздаване в играта и доброта в ежедневието!
Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени