Първа победа у дома в контролите

03.10.2019

Представителният тим по волейбол на Стара Загора при дамите "Берое", надигра с 3:1 тима от Димитровград. Т.нар. "втори отбор" на "маричанки" "Раковски"отстъпи на "зелено-белите" в зала "Иван Вазов" в областния град.

"Заслужена победа в проверките с 3:1. Лежерно и аристократично постъпихме във втората част и позволихме на гостенките да изравнят след 23:25. В другите отделни части превъзхождахме и безапелационно взехме победа в контролата. Победата си е победа, имам забележки, но отношението и старанието ми се понрави. Всички се включиха в приятелския двубой, а след седмица в петък ще върнем визитата в Димитровград. Навлизаме в игрови ритъм до първата среща около 26 октомври за Първенство, "плодовете" на подготовката и усилията се отличават.Вероятно 2-3 девойки от девическия тим ще ни подсилят за новото първенство", сподели старши-треньорът Петър Дочев след първата контролна среща в домакинската зала на областния град. След близо 2 часа пред своята публика, отборът на Стара Загора "тръгна" с победа след подготовката си на Минералните бани край Областния град, Вършец и турнира в Меджидя /Ръмъния/.

"Беройки" играха така в новия си "формат" за титулярен състав преди срещите от НВЛ-жени: Ваня Върбанова-капитан, Дани Найденова, Елица Баракова, Виолина Николова, Василена Папанова, Радостина Маринова,Гергана Петрова и Златена Салабашева-либера.

Видео

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени