Децата на "Берое" стартираха с контролите

30.09.2019

Съставът на младшата възраст на "Берое" записа успешна контрола в подготвителния цикъл, като срещу състава на Раднево старозагорки бяха категорични с 4:0 гейма. Отбелязахме успех над отбор, който не ни е силен конкурент, но идеята след морския лагер за децата бе да тръгнем полека-лека в контролите. Имаше игра, в школата се работи с пълна пара, във всички възрастови групи, няма от какво да сме недоволни, съобщават от треньорския ни щаб.

Проверката на младшата възраст изгледаха новият президент на клуба Николай Николов и изпълнителният директор Георги Георгиев, като политика и на новата управа на клуба е да залага на развието на младите ни волейболни кадри, водени и през този сезон от опитни специалисти. Всяка седмица оттук-насетне ще имаме по една контрола за всяка възрастова група, съобщи треньорката на момичетата Лариса Китипова.

Вече е събран и отбор при родените 2009/2010 година, за което в продължение на седмици течеше кампания по приема. От клуба ни заявяват, че желаещите да се запишат в ДЮШ на "Берое" са добре дошли по всяко време на годината, като тренировките за децата и девойките протичат в спортната зала "Иван Вазов" по график. Със съставите ни работят треньорите Лариса Китипова и Стефан Стефанов. В края на август и началото на септември децата на "Берое" проведоха двуседмичен подготвителен лагер край морето, след което заниманията се пренесоха изцяло в спортната зала в очакване на следващите контроли и първите двубои от първенствата за отделните възрасти в регион "Странджа".

Първи в турнирите наесен стартират девойките старша възраст на клуба, за които първенството започва от 30 октомври.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени