"Топ 3" за "Берое" в Румъния!

22.09.2019

Старозагорският "Берое" приключи в "ТОП 3" своето участие в международния турнир по волейбол за жени в близост до Констанца /Румъния/. В тридневната проверка, "зелено-белите" играха три контроли като част от подготвителния трети цикъл, извън домакинската зала "Иван Вазов" в областния град.

В последния трети мач румънският "Рапид"/Букурещ/ победи старозагорския тим с 3:1 след отново оспорван и двуостър мач. В отделните части, в продължителната среща се стигна до: 25:19;25:23;8:25 и 32:30, което прати "беройки" на третото място в турнира.

"Определено имаше умора след съботната среща и победа след над 2 часа игра. Полезни контроли, имахме шанс за тайбрек след 32:30 в 4-та част. Има какво още да се желае, нужни проверки и ползотворни за целия тим. Липсваха ни мачове след близо 5 месеца без срещи и противници. Не играха в последната проверка на румънска земя разпределителката Плами Кораменова и Ели Сандолова. След два дни почивка стартираме двуразовите занимания в Стара Загора и ще планираме контроли в България", коментираха от щаба на "Берое".

"Белор Галати" от Галац спечели турнира, домакините от "Меджидия" са втори, "Берое"/Стара Загора/  са трети, следвани от "Рапид"/Букурещ/.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени