"Берое" с първа победа, след повече от два часа "обърна" домакините!

21.09.2019

"Зелено-белите" волейдами от областна Стара Загора след 2 часа и 15 минути надиграха с 3:2 домакините от "Меджидия".

В залата на близо 20 км. от Констанца, "Берое" воден от Петър Дочев, изигра оспорван и динамичен двубой с доста обрати и емоции. В отделните части:32:30;18:25;25:22;17:25 и 15:12 във финалните минути в зала "Complexul Sportiv Iftimie Ilisei".

Старозагорският "Берое" продължава своето участие в международния турнир по волейбол за жени.

В тридневната проверка "зелено-белите" ще играят контроли като част от подготвителния трети цикъл, извън домакинската зала "Иван Вазов".

"Доволен съм от резултата, самоотвержената игра и себераздаването. Надделя по-упоритият тим, който търсеше победата.Постепенно влизаме в ритъм, търсим още волейумения. Наясно съм с етапа на подготовката, търнирът е силен, това са елитни отбори на Румъния, които са подсилени от чужденки. Необходими проверки в един много важен етап от нашата подготовка. В неделя от 10 часа е мачът с "Рапид"/Букурещ/", ще търсим подобна игра. В игра влязоха всичките момичета, вече включихме и Ели Сандолова във важните моменти от срещата", коментира Дочев.

Домакините предават тридневния международен турнир в социалната мрежа на адрес в интернет: https://www.facebook.com/CSMedgidia/.

ВК"Берое"-жени игра така: Ваня Върбанова-капитан, Дани Найденова, Елица Баракова, Виолина Николова, Василена Папанова, Радостина Маринова,Гергана Петрова и Златена Салабашева-либера.


 

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени