"Резултатът е без значение, всички играха с много желание и хъс!"

20.09.2019

Старозагорският "Берое" започна своето участие в международния турнир по волейбол за жени в близост до Констанца/Румъния/.

В тридневната проверка "зелено-белите" ще играят контроли като част от подготвителния трети цикъл, извън домакинската зала "Иван Вазов". 10-те момичета, водени от Петър Дочев, загубиха от румънския "Белор Галати" с 1:3 в първата среща от турнира.

"Открихме турнира в Румъния на около 20 км.от Констанца. Определено ни липсват мачове, като първа среща от близо 5 месеца има какво да се желае. Това е трупане на опит за нас, изграждаме стила си в нов формат. Нужно ни е спокойствие, имаше желание и самоотвержена игра. Резултатът е без значение за мен, градим играта и стила си, момичетата дадоха най-доброто от себе си.  Ели Сандолова не игра, на ротационен принцип играх с две либера: Гери Петрова и Златена Салабашева. Определено ни липсват двубои, продължаваме да градим в подготовката си. Утре от 18 часа срещаме румънските си домакини от "Меджидия" в Complexul Sportiv Iftimie Ilisei, а в неделя от 10 часа е мачът с "Рапид"/Букурещ/", сподели за клубния сайт старши-треньорът Петър Дочев.

Домакините предават тридневния международен турнир в социалната мрежа на адрес в интернет: https://www.facebook.com/CSMedgidia/.

ВК"Берое"-жени игра така в първата проверка в съседна Румъния: Ваня Върбанова-капитан, Дани Найденова, Елица Баракова, Виолина Николова, Василена Папанова и Радостина Маринова.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени