"Очакваме победа, тренираме здраво. Предстои турнир в Румъния, вероятно БНТ 3 ще предава мачовете на дамите!",споделиха от щаба

18.09.2019

"За нас е без значение кога ще срещнем "Левски", така или иначе жребий", коментира "старшията" на отбора Петър Дочев жребия изтеглен в София при волейдамите. Вече близо седмица не стихват коментарите за началото...

"Корав отбор ни се падна в първия кръг, миналата година "се преследвахме" в класирането и само точка ни раздели от среброто. Сигурен съм в успешната подготовка, тренираме здраво и то двуразово в Стара Загора. Очаквам добра игра в столицата, вероятно първият мач ще е на 25-26 октомври. Подготовката ни е с цел добра кондиция, сигурен съм, че и двата тима ще покажат силна игра, очакваме победа," коментира Дочев.

От утре "беройки" са на път, за да участват в Констанца/Румъния/ в международен турнир.

"Отиваме за купата, търсим обиграване и опит. До края на месеца селектираме и момичета от школата, които да подсилят жените, ако ни се понрави играта и тяхното представяне", коментираха от щаба на тима от областна Стара Загора.

"Очаквам първа победа в дербито. Интересен жребий, няма лесни мачове. Очаквам силна игра от момичетата след определено стабилната и целенасочена подготовка", коментира първия мач президентът на отбора Ники Николов. Именно той бе от малкото президенти уважили жребия.

"Зелено-белите" се събраха преди месец и половина, и под ръководството на триото Петър Дочев-Краси Кънев и Ники Цветков преминаха два лагера в Старозагорски минерални бани и Вършец. В домакинската зала "Иван Вазов" продължава подготовката след двудневния турнир в Румъния.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени