"Надградихме подготовката в труден момент, който преодоляхме!",коментираха от щаба.

06.09.2019

В полите на старопланински Вършец завърши лагерът на "зелено-белите" волейболистки на областна Стара Загора. Ръководени от триото Дочев-Цветков-Кънев, "беройки" "навъртяха" над 100 часа в тренировъчен цикъл. Близо 3 седмици във Вършец, преди това на Старозагорските минерални бани и сега в областния град, и домакинската зала "Иван Вазов" е тима на "Берое".

Часове преди третата част от подготовката за клубния сайт, "старшията" Петър Дочев анализира подготовката на момичетата:

"Стартирахме буквално от "Кота 0" в двете начални части на тренировките. Във Вършец над 5 часа на ден "надградихме" подготовката в един труден период. Започнахме със здрави физически занимания и фитнес, тежко бе и без почивка почти. Имаше и леки болежки, но момичетата се отнесоха и справиха професионално", коментира Дочев.

Вече ден в зала "Иван Вазов" тече подготовката на "Берое" в домакински условия.

"Предстоят близо 15 дни двуразови занимания вече е основно волейбол, игра с топка. 10-те момичета остават в тима, ще се огледаме и за попълнения от девойките, които се завърнаха от лагера в Китен. Щабът е доволен от работата до сега в посока физика-фитнес-тактически занимания".

 

На снимката момичетата от тима в малкото часове отдих.

Коментари

© 2019 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени