Цвети Заркова: С опита си ще помагам на по-малките

27.01.2018

Прекрасно включване и игра, както в мача срещу "Марица", седмица по-рано, така и срещу "Казанлък" показва опитната националка и ново попълнение за втория полусезон в състава на "Берое" Цветелина Заркова.

Определено класата на отборите, участващи в нашето първенство не е същата, както в чужбина, но няма нищо лошо, казва в интервю бившата националка. Не съм гледала много мачове, играла съм преди това в само една контрола с "Берое", затова и нямам особено добър поглед върху ситуацията в женския волейбол. Тренирам от месец и половина с момичетата, тежко е, но ще става все по-добре. Опитвам се с опита, който имам, да помагам на по-малките в отбора. За да вървим напред и преодоляваме грешките в играта е необходимо да се влага желание, емоция, а също и много, много тренировки, разказва Цвети. На въпрос как вижда края на сезона, тя признава, че не обича да предрича какво може да се случи. Важното е да играем мач за мач и да играем все по-добре, казва 189-сантиметровият център на "Берое".

Постоянството в живота и в тренировките е нещо много важно, коментира младата майка. Тя направи своето завръщане във волейболната зала с отбора на "Берое" и макар и да имаше кратко време за адаптация, още в първия официален двубой срещу "Марица" показа своята класа като един от най-резултатните играчи в състава.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени