Страхил Балов: Ще гоним само победи

27.01.2018

Селекцията на "Берое" постигна категорична победа с 3:0 над състава на "Казанлък Волей-Багира" в деветия кръг от женския шампионат, който наблюдаваха близо 120 зрители в спортната зала „Иван Вазов“ в Стара Загора. Веднага след финала на срещата в петъчната вечер двамата старши-треньори Страхил Балов и Диян Боюклиев коментираха играта на отборите.

Нямаше подценяване спрямо гостуващия тим, знаем че е корав отбор, призна наставникът на старозагорки. По думите на Страхил Балов, кондицията в състава на "Берое" е видима. Показахме някакъв напредък срещу "Марица". До края на сезона ще следваме само победи, за да излезем в по-изгодна позиция в плейофната фаза, коментира още Балов. Новото попълнение Цвети Заркова съживи отбора, подсили колектива, нейната класа е безценна, за което съм й безкрайно благодарен, посочи наставникът на "Берое".

"Гоним мачовете срещу Левски и ЦСКА. Капитанката Веселина Григорова се възстановява от контузия, но ще бъде на линия за двубоя срещу ЦСКА на 9 февруари", посочи Страхил Балов.

Видео

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени