Елица Баракова и Страхил Балов - Спортист и Треньор на годината на Община Казанлък

16.01.2018

Бронзовата медалистка от Световното в Словения с женския тим до 23 години и състезател на "Берое" Елица Баракова стана Спортист за 2017 година за Община Казанлък. Наставникът на "Берое", който бе начело на тима на Казанлък в сезон 2016/2017 година Страхил Балов е Треньор на 2017 г., а Отбор на годината на Община Казанлък е воденият от него тим на девойки старша възраст, спечелили титлата от държавното първенство за 2017 г.

На тържествена церемония днес Община Казанлък връчи своите традиционни награди, като в продължение на месец, на база номинациите на спортните клубове, назначената от кмета на Казанлък Галина Стоянова комисия отсъди победителите в трите категории – Спортист, Треньор и Отбор на годината.

Националката Елица Баракова стана Спортист на годината с общ сбор от 89 точки от гласовете на комисията, в която бяха включени представител на Община Казанлък, журналисти и учители по физическо възпитание и спорт. 

За Ели наградата е поредната в най-успешната за нея спортно-състезателна година, в която освен медал от Световното първенство, тя получи и Спортен отборен Икар за 2017 г.

Честито на Ели и Страхил и нека успехите им в новата 2018 година с клуба на "Берое" се множат!

Снимки от срещата

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени