"Берое" гостува на "Раковски" в първа проверка за годината

12.01.2018

Старозагорският женски волейтим на „Берое“ ще изиграе днес, 12 януари, първата си проверка за новата година срещу „Раковски“/Димитровград/. Седмица преди първия мач от женската волейболна лига срещу „Марица“, именно в Пловдив ще се играе контролата на „зелено-белите“.

В парк “Лаута“ , едноименната зала до стадиона на „Локомотив“, ще домакинства на мача, който ще е и официален дебют на новото ни попълнение Цветелина Заркова.

„Ще играем в първия за годината двубой без Неaпола Матеева, която урежда документите си за игра в София и контузената Елица Баракова. С леки болежки е капитанката Веселина Григорова, но тя ще играе в петъчната среща“, допълниха от клуба.

Мачът е от 16.00 часа.

„Тренираме двуразово в зала „Багира“ (Казанлък) и у дома в зала „Иван Вазов“(Стара Загора)“, коментира треньорът Страхил Балов.

„Лазаретът“ от контузии не ни притеснява, тъй като очаквам да играем срещу лидера „Марица“ в пълен състав. Наблягаме на физическата подготовка в зала-кардио, фитнес и лека атлетика. Седмица до началото на официалните мачове тактически очертаваме грешките си. Днес ще дам шанс освен на новите в тима и на тези, които са били и извън титулярния състав ,“допълни Балов.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени