Поредна победа в есенна проверка

Старозагорският "Берое" надигра убедително подмладения отбор на „Раковски“ (Димитровград)  в спортна зала „Младост“ с 5:0 като гост, в петата контрола за предсезонната си подготовка.

 Домакините загубиха и петте си гейма срещу  бронзовия медалист „Берое“ (Стара Загора), след борбеност и красиви отигравания в проверката. Преди седмица „Раковски“ отстъпи в Стара Загора с 1:3 от вицешампиона за националния трофей "зелено-белите" от областния град.

"Доволен съм, всичките 10-ет момичета подходиха сериозно, без отпускане и с най-доброто от себе си. Домакините не достигнаха и до 20 точки в отделните геймове, а след 3:0 за нас победихме с 26:24 и 27:25 в допълнителните две части. Дадох шанс на всички момичета, добре стоим физически, в атака и посрещане. Вече сглобяваме боеспособен състав преди гостуването си в София на "Левски" на 25 октомври. Продължаваме двуразовите си занимания в домакинската зала "Иван Вазов", като четири от момичетата от школата ни са част от женския състав", коментира старши-треньорът Петър Дочев.

"Берое"/Стара Загора/ вероятно ще изиграе последна контрола преди първия кръг в НВЛ, а кондиционният треньор Ники Цветков възстановява момичетата в хотел "Казанлък" и местния супер релакс център: басейн, джакузи, сауна, парна баня и контрастен душ.

Коментари

© 2020 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени