Старшата възраст на "Берое" - трети в региона

Завърши съревнованието между отборите на регион "Странджа" за сезон 2018/2019 г. от държавното първенство по волейбол за девойки 2000-2001 г. Съставът на Стара Загора, воден от треньора Стефан Стефанов, завърши с дебюта си в първенството на почетното трето място в региона. В оспорваната конкуренция на девойките старша възраст на "Казанлък" и Раковски" Димитровград, младият ни състав завърши трети в регионалната надпревара след едно повече от успешно представяне в състезанията.

В пролетния турнир, на който Казанлък бе домакин на 16 и 17 март, нашите момичета записаха победи с по 3:1 над ВК "Тунджа" Ямбол и ВК "Загорец" Нова Загора. Срещу фаворитите "Казанлък" обаче претърпяхме загуба с 0:3, а в трети кръг съставът ни не успя да надделее и над "Раковски". "Доволен съм от представянето на нашите състезателки. В тази много оспорвана конкуренция, резултатите бяха очаквани. Нашите амбиции през този сезон сега са насочени към представянето на младшата възраст", разказа треньорът им Стефан Стефанов.

Турнирът, в който ще участват кадетките на "Берое" е на 23 и 24 март в Стара Загора. В квалификацията ще участват също отборите на "Пирин" Разлог, "Марек" Дупница и "Черноломец" Попово.

Успех по пътя към финалите!

Коментари

© 2019 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени