Приятелска среща срещу "Казанлък" преди турнира по детски волейбол

В деня на спорта 17 май най-малките възпитаници в клуба на "Берое", с треньор Лариса Китипова, изиграха приятелска среща с отбора на Казанлък, като част от своята подготовка. Съставът ни прояви характер и демонстрира амбициите си за предстоящия турнир на 10-годишните на 20 и 21 май. Домакин на надпреварата е СК "Багира" в Казанлък. Малките "беройки" спечелиха категорично първите два гейма, след което в игра бяха вкарвани различни състави и от двата клуба за проверка на нивото на състезателките.

Напрежението в залата породи много емоции, добро настроение и усмивки, както за волейболистките, така и за родители, и публика в зала "Иван Вазов", където тече тренировъчния процес за момичетата от всички възрасти на школата ни.

"Вече се виждат добрите резултати от съвместната ни работа. Показахме, че можем да побеждаваме, стоим равностойно срещу традиционно силната школа на "Казанлък" и имам своите очаквания от този състав, който да представи достойно клуба ни в предстоящото първенство по детски волейбол", коментира наставничката на младите ни кадри Лариса Китипова.Коментари

© 2019 БЕРОЕ-ВК - Всички права запазени